Diensten

Herkenbaar en onderscheidend

De totaaloplossing voor jouw grafische projecten

Bij Medialex combineren we creativiteit met technische vaardigheden voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, drukwerk, webdesign en illustraties. We zijn er om je unieke ideeën te realiseren en een indrukwekkende visuele identiteit voor jouw bedrijf of merk te creëren.

Grafische expertise

Dit zijn onze krachtpunten

Logo ontwerp

Medialex ontwerpt bedrijfs- en productlogo’s met oog voor positionering en imago, om meerwaarde te creëren en het zorgen voor herkenning bij je klanten.

Meer over logo ontwerp

Branding

Door het creëren van een huisstijl helpen wij jouw bedrijf, merk of product met een unieke en aantrekkelijke identiteit in de markt te positioneren.

Webdesign

Medialex zorgt ervoor dat jouw website of webshop er fantastisch uitziet. Onze webdesigns trekken de aandacht van bezoekers en verhogen de conversie.

Meer over webdesign 

Print

Drukwerk is belangrijk om je boodschap te verspreiden. Wij zorgen voor jouw visitekaartjes, briefpapier, flyers en posters om jouw bedrijf te presenteren.

Illustraties

Onze op maat gemaakte illustraties brengen jouw boodschap op een aantrekkelijke manier over en kunnen het onfotografeerbare verbeelden.

Een speciaal idee?

Bij Medialex staan we klaar om jouw ideeën te realiseren, door ze uit te werken in unieke visuele concepten. Heb je een speciaal idee? We denken graag op alle vlakken met je mee.

Kennismakingsgesprek

Een sterke grafische identiteit sluit aan op de kernwaarden en het doel van jouw bedrijf, merk, dienst of product. Daarom leren we je bij Medialex eerst goed kennen voordat we aan de slag gaan en starten we met een kennismakingsgesprek.

Het opstellen van een passende offerte

Zodra we op basis van het kennismakingsgesprek jouw unieke kwaliteiten, doelgroep én wensen in kaart hebben gebracht, stellen we een passende offerte voor je op. Ben je daarmee akkoord? Dan gaan we snel voor je aan de slag!

De concept fase

De ideeën voor jouw logo, branding, webdesign of illustratie werken we uit in één of meerdere creatieve concepten. Die concepten zijn de vertaling van de ideeën naar de daadwerkelijke grafische uitingen.

De opdracht presenteren

Vervolgens leggen we de concepten aan je voor. Jij kunt bepalen welk concept het beste aansluit op jouw wensen en waarden. Zo kiezen we samen de definitieve richting om jouw bedrijf, merk of product te positioneren.

Feedback en werken naar het eindresultaat

Na het presenteren van de opdracht gaan we terug naar de tekentafel. We werken het door jou gekozen concept uit naar een onderscheidend eindresultaat. Dat kan een logo, huisstijl, webdesign illustratie of een combinatie van dit alles zijn.

De oplevering

De laatste fase is de oplevering van de onderscheidende en herkenbare grafische uitingen die jouw bedrijf, merk, dienst of product krachtig positioneren. Tijd om tot de verbeelding van je doelgroep te spreken!

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!