Herkenbaar en onderscheidend

Alle grafische expertise onder één dak

Medialex is specialist in het ontwerpen van uitdagende concepten die vragen om een grote dosis creativiteit. Bij ons vind je alle grafische expertise onder één dak. Branding, logo ontwerp en print behoren tot onze krachtpunten. Ook op het gebied van webdesign en illustratie zijn we sterk. Verder staan we voor je klaar om speciale ideeën te verwezenlijken. Kortom, wij ontwikkelen een sterke grafische identiteit voor jouw bedrijf, merk, dienst of product, die onderscheidend en herkenbaar is en bij je doelgroep tot de verbeelding spreekt.

Werkzaamheden uitgelicht

Onze krachtpunten

Huisstijl

Door het creëren van een huisstijl helpen wij jouw bedrijf, merk of product met een unieke en aantrekkelijke identiteit in de markt te positioneren. Met een allesomvattend proces van adviseren, sparren, meedenken en ontwerpen, ontstaat een krachtig imago. 

Webdesign

Een website of webshop moet een lust voor het oog zijn. Medialex ontwikkelt passende, aansprekende en responsive webdesigns zodat de bezoeker zich direct tot jouw bedrijf, merk of product voelt aangetrokken en tot conversie overgaat. 

Print

Naast online promotie zijn print en drukwerk belangrijk bij het uitdragen van je boodschap. Wij maken ons hard voor jouw visitekaartjes, briefpapier, vervolgpapier, enveloppen, flyers, posters, banners en ander drukwerk om jouw bedrijf krachtig te presenteren.

Logo ontwerp

Bij Medialex ontwikkelen en ontwerpen we bedrijfslogo’s en productlogo’s met een frisse blik op positionering en uitstraling. Van illustratieve beeldmerken tot eenvoudige woordmerken. Doel is het creëren van meerwaarde en het zorgen voor herkenning bij je klanten. 

Illustratie

Pakkende illustraties helpen om jouw boodschap op een mooie, makkelijke en snelle manier over te brengen op je doelgroep. Wij maken illustraties die je huisstijl, website, brochure, magazine of boek extra aantrekkelijk maken. Ook kunnen we met illustraties verbeelden wat niet valt te fotograferen. Een illustratie wordt door ons compleet ‘custom’ geschetst en vervolgens gedigitaliseerd. 

Een speciaal idee?

Bij Medialex staan we voor je klaar met eindeloze mogelijkheden. Heb je een speciaal idee? We denken graag op alle vlakken met je mee. Op basis van een concept dat tot in elk detail is uitgewerkt, laten we het idee tot leven komen in een unieke visuele uiting. 

Kennismakingsgesprek

Een sterke grafische identiteit sluit aan op de kernwaarden en het doel van jouw bedrijf, merk, dienst of product. Daarom leren we je bij Medialex eerst goed kennen voordat we aan de slag gaan en starten we met een kennismakingsgesprek.

Het opstellen van een passende offerte

Zodra we op basis van het kennismakingsgesprek jouw unieke kwaliteiten, doelgroep én wensen in kaart hebben gebracht, stellen we een passende offerte voor je op. Ben je daarmee akkoord? Dan gaan we snel voor je aan de slag!

De concept fase

De ideeën voor jouw logo, branding, webdesign of illustratie werken we uit in één of meerdere creatieve concepten. Die concepten zijn de vertaling van de ideeën naar de daadwerkelijke grafische uitingen.

De opdracht presenteren

Vervolgens leggen we de concepten aan je voor. Jij kunt bepalen welk concept het beste aansluit op jouw wensen en waarden. Zo kiezen we samen de definitieve richting om jouw bedrijf, merk of product te positioneren.

Feedback en werken naar het eindresultaat

Na het presenteren van de opdracht gaan we terug naar de tekentafel. We werken het door jou gekozen concept uit naar een onderscheidend eindresultaat. Dat kan een logo, huisstijl, webdesign illustratie of een combinatie van dit alles zijn.

De oplevering

De laatste fase is de oplevering van de onderscheidende en herkenbare grafische uitingen die jouw bedrijf, merk, dienst of product krachtig positioneren. Tijd om tot de verbeelding van je doelgroep te spreken!

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!