Over ons

Over ons

Creatieve studio met meer dan twintig jaar ervaring

Wij zijn Medialex, een creatieve studio uit Hoorn met meer dan twintig jaar ervaring. We worden heel gelukkig van mooie dingen maken. Wij zijn nuchter, bescheiden en creatief én hebben alle kennis en vaardigheden in huis voor het creëren van de meest krachtige, aansprekende en onderscheidende grafische uitingen. 

We zijn ervan overtuigd dat een goed doordacht concept in combinatie met een mooi, functioneel ontwerp een bedrijf of merk echt tot leven brengt. En nog belangrijker, sterk in de markt positioneert. 

Branding, logo ontwerp en print behoren tot onze krachtpunten. Net zoals webdesign en illustratie. Ook staan we graag voor je klaar om jouw speciale ideeën te verwezenlijken. Ons werk sluit naadloos aan op jouw wensen, waarden en unieke kenmerken en heeft altijd een verfrissende kwinkslag. 

20
jaar
ervaring

Het Team

Wij zijn de mensen die uitdagende concepten voor je maken

Alex Broekhuizen

CEO - Grafisch Ontwerp & Webdesign

'Ik creëer graag uitdagende concepten die vragen om een grote dosis creativiteit'

De passie en drive om mooie dingen te maken, heb ik al van jongs af aan. Maar op het moment dat ik een studiekeuze moest maken, had ik nog nooit van het Grafisch Lyceum gehoord. Na het afronden van deze studie startte ik in 2004 mijn eerste bedrijf dat in 2013 werd gerebrand tot Medialex. Met ons hechte team maken we mooie en veelzijdige dingen. Variërend van uitingen voor events en artiesten tot huisstijlen en conversieverhogende websites voor de zakelijke dienstverlening.

Lars Huisken

Strategisch partner

'Óf je gaat het doen óf je gaat het niet doen'

Hoe ik mezelf omschrijf? Verbindend, aanwezig, realistisch en goed in staat om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Mijn credo luidt: óf je gaat het doen óf je gaat het niet doen. Dit is precies de energie die kenmerkend is voor de manier waarop ik door mee te denken, marketing power aan een case probeer toe te voegen. Bovenal gaat het om het uitrollen van een strategie die elk project tot een succes maakt. Wat mij betreft gaan we het samen dus wél doen.

Elise Gaarthuis

Grafisch- & Illustratief ontwerp

'Het kunstzinnige stopt niet om vijf uur, dat gaat altijd door'

Als grafisch ontwerper met een passie voor logo’s en illustraties geef ik bedrijven een passende identiteit met doordachte ontwerpen. Ik geloof in de kracht van de kleinste details. Daarom daag ik mezelf elke dag uit om het beste uit mijn werk te halen, zodat ik mijn bijdrage kan leveren aan het verwezenlijken van iemands dromen. Er zijn weinig momenten dat ik niet met een muis, potlood of penseel in mijn handen zit.

Envato Elite Author

Alle grafische expertise onder één dak

Voor bedrijven met een minimaal budget ontwerpen wij hoogwaardige logo templates op het wereldwijd bekende Envato Market. Met de Envato Elite status bereikt en ruim 8000 verkochte assets zijn we een van de grotere spelers in deze categorie. Onze logo ontwerpen worden wereldwijd gebruikt door grote en kleine bedrijven in alle type sectoren.

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!