Logo ontwerp

Een professioneel logo laten ontwerpen door Medialex

Zoek je een uniek en krachtig logo voor je bedrijf, merk of product? Bij Medialex weten we hoe essentieel een goed logo is. We creëren onderscheidende logo’s die zowel visueel aantrekkelijk zijn als jouw merkwaarden uitstralen.

Samen realiseren we een professioneel logo dat aansluit bij jouw wensen, of je nu een minimalistisch, vintage of modern design wenst. Medialex brengt jouw visie tot leven!

Een selectie uit ons werk

Voorbeelden van logo's die wij hebben ontworpen

Testimonials

Wat onze klanten zeggen:

Jacco visser

Ngage recruitment

Medialex is sinds 2010 hofleverancier in het design van al onze uitingen. We zijn ontzettend blij met het meedenken van Alex gedurende het proces, de service en bovenal de kwaliteit.

Robin Bakker

Your Dutch Media

Medialex is een professionele partner om mee te sparren, de creativiteit en mogelijkheden die Alex en Elise hebben zijn ongekend, zeer fijn om op grafisch én ondernemend vlak mee samen te werken!

Lars Roelofse

Ticketbar

Samenwerken met Medialex is werken met korte lijnen en snel + goed resultaat. Ze snappen wat het is om deadlines te hebben en kan uitstekend inschatten wat je wilt. Erg blij met de samenwerking!

Het juiste logo kiezen

Waarom ons logo ontwerp uniek is

Een effectief logo is meer dan alleen mooi – het moet ook functioneel zijn en de juiste boodschap overbrengen. Enkele belangrijke elementen van een effectief logo ontwerp zijn:

Visueel aantrekkelijke logo’s die een sterk verhaal vertellen.

Wij beginnen elk ontwerpproces met grondig onderzoek en strategische planning. We bestuderen de branche, concurrenten, doelgroep en bedrijfsdoelen om inzicht te krijgen van wat jouw merk uniek maakt. Zo ontwerpen wij logo’s te die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook als de solide basis fungeren voor een samenhangende huisstijl en doordacht webdesign.

Onze logo’s zijn geschikt voor elk formaat en platform.

We zorgen ervoor dat elk logo er geweldig uitziet op alle schermgroottes, in verschillende media, en zowel in kleur als in zwart-wit. Onze logo’s zijn altijd in vectorformaat, wat betekent dat ze kunnen worden geschaald tot elke grootte zonder kwaliteitsverlies, waardoor ze perfect zijn voor alles, van visitekaartjes tot billboards. Daarnaast krijg je alle formaten voor print en web.

Een opvallend logo ontwerp met de kracht van eenvoud.

In een wereld vol merken streven wij ernaar om logo’s te creëren die opvallen. We vermijden clichés en generieke ontwerpen en streven ernaar om iets unieks en herkenbaars te creëren. Een Medialex logo is meer dan alleen een mooi plaatje; het is een krachtige uitdrukking van jouw merkidentiteit. Een goed logo moet eenvoudig en ongecompliceerd zijn, voor betere herkenbaarheid.

Aandacht voor detail voor een verfijnde uitstraling.

Bij Medialex is elk aspect van uw logo zorgvuldig overwogen. Van de keuze van het lettertype tot de precieze uitlijning van de elementen, onze aandacht voor detail zorgt voor een verfijnde en professionele uitstraling. We begrijpen dat de kleinste nuances een groot verschil kunnen maken, en we streven ernaar om een logo te creëren dat perfect past bij jouw merk.

 • 20+ Jaar ervaring
 • Goede communicatie
 • Gepassioneerd team
 • Sparringspartners
 • 3000+ logo's ontworpen
 • Fijne samenwerking

Onze richtprijzen

Wat kost een professioneel logo ongeveer?

De prijs van een professioneel logo kan variëren op basis van complexiteit en specifieke wensen. Hieronder geven we een overzicht van onze prijsstructuren om je een duidelijk beeld te geven.

Logo template
165,-
 • Keuze uit 2000+ bestaande ontwerpen
 • Volledig aanpasbaar naar jouw bedrijf
 • Snel een professionele uitstraling
 • Oplevering in alle web & print formaten
Professioneel Logo
485,-
 • Meerdere unieke concept voorstellen
 • Drie revisierondes
 • Full color en zwart wit versies
 • Volledig eigendomsrecht
 • Oplevering in alle web & print formaten
Logo met huisstijl
850,-
 • Alles zoals bij Professioneel Logo
 • Onbeperkt aantal revisierondes
 • Inclusief ontwerp voor:
 • Visitekaartjes, Briefpapier en enveloppen
 • Inclusief kleurenschema en typografie

Hoe komt een logo tot stand?

Veelgestelde vragen over logo ontwerp

De prijs van een professioneel logo kan variëren op basis van complexiteit en specifieke wensen. Hieronder geven we een overzicht van onze prijsstructuren om je een duidelijk beeld te geven.
 • Waarom is een professioneel logo zo belangrijk voor mijn bedrijf?

  Een professioneel logo draagt bij aan jouw merkherkenbaarheid en betrouwbaarheid. Het helpt bij het maken van een eerste indruk en zet je apart van de concurrentie. Een goed ontworpen logo kan de zichtbaarheid en imago van je bedrijf verbeteren en zorgt voor een consistent merkbeeld.
 • Hoe lang duurt het gemiddeld om een logo te ontwerpen?

  De tijd die het kost om een logo te ontwerpen varieert per project. Het hangt af van de complexiteit van het ontwerp, jouw feedback en het aantal revisies. Gemiddeld kan het proces tussen 1 tot 4 weken duren. Bij Medialex streven we ernaar om binnen deze periode een kwalitatief hoogwaardig en passend logo op te leveren.
 • Welke bestanden krijg ik als mijn logo klaar is?

  Je ontvangt jouw logo in diverse formaten om aan verschillende behoeften te voldoen. Dit omvat meestal vectorformaten zoals AI, EPS en SVG, evenals rasterformaten zoals PNG en JPG. Hiermee kun je jouw logo gebruiken voor zowel digitale media, drukwerk als andere toepassingen.
 • Kan ik mijn logo later aanpassen of herzien?

  Ja, als jouw logo in vectorformaat is gemaakt, kun je het eenvoudig aanpassen of herzien. Veranderingen in kleur, schaal of zelfs sommige ontwerpelementen zijn mogelijk zonder kwaliteitsverlies. Bij Medialex bieden we ook diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw logo mee gaat met de tijd. Zo verlies je niet de herkenbare uitstraling van het bedrijf maar blijft het ontwerp wel relevant en actueel. Het opfrissen en aanbrengen van kleine wijzigingen kunnen een groot positief verschil maken.

Contact ons

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerper? Je bent van harte welkom om je wensen en ideeën te bespreken!