Webdesign

Een professionele website laten maken

Op zoek naar een nieuwe website? Een website laten maken is een belangrijke stap voor elke onderneming, en bij Medialex begrijpen we dat als geen ander. Onze expertise ligt in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Wij geloven dat jouw website een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke identiteit en doelen. Daarom werken we nauw met je samen om de juiste stijl, structuur en functionaliteiten te creëren die passen bij jouw behoeften. Of je nu een eenvoudige blog, een dynamische bedrijfswebsite of een webshop wilt laten bouwen, Medialex staat voor je klaar.

Een selectie uit ons werk

Websites die wij hebben gerealiseerd

Webdesign op maat

Wij bouwen maatwerk websites die werken

Bij Medialex begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is, en daarom zijn onze websites dat ook. Als je een website wilt die perfect bij jou past, ben je bij ons aan het juiste adres.

Compleet Webdesign Pakket: Van Logo tot Webshop

Bij Medialex gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van design en online aanwezigheid. Ons complete webdesign pakket omvat niet alleen het creëren van professionele websites, maar strekt zich uit tot het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en zelfs het opzetten van volledig functionerende webshops. We combineren alle puzzelstukjes: webdesign, functionaliteit en branding vormen samen een perfect plaatje voor jouw online aanwezigheid.

Technisch Geoptimaliseerde Websites met Persoonlijke Begeleiding

Wij zorgen ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is, waardoor deze eenvoudig te vinden is in Google en razendsnel laadt. Bij Medialex draait het om resultaten, en daarom integreren we Google Analytics in al onze websites. Hiermee kun je precies zien hoe jouw website wordt bezocht en welke delen van je site het meest effectief zijn. We zorgen ervoor dat je volledig begrijpt hoe jouw website presteert en hoe je jouw strategie kunt aanpassen om nog betere resultaten te behalen.

WordPress Website: Gemakkelijk Beheren, Grote Flexibiliteit

Bij Medialex bouwen we maatwerk WordPress websites om het jou makkelijk te maken. Met WordPress kun je zonder gedoe jouw website beheren en aanpassen, zelfs zonder technische kennis. Het gebruiksvriendelijke systeem maakt het toevoegen van nieuwe inhoud en afbeeldingen een fluitje van een cent. Bovendien biedt WordPress talloze opties voor aanpassing, zodat jouw website er precies uitziet en functioneert zoals jij dat wilt. Met een WordPress website van Medialex heb je de vrijheid om jouw online aanwezigheid te beheren en aan te passen op jouw voorwaarden.

Ruim 10 Jaar ervaring in het maken van websites

We zijn al meer dan 10 jaar actief in het designen en ontwikkelen van websites. In die tijd hebben we veel geleerd over hoe we websites kunnen maken die goed werken en er ook nog eens mooi uitzien. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends, zodat we moderne en gebruiksvriendelijke websites maken die perfect passen bij wat onze klanten nodig hebben. Het feit dat we al zo lang bezig zijn, geeft ons de ervaring en het inzicht om websites te creëren die echt van waarde zijn voor onze klanten.

 • 10 jaar ervaring
 • Volledige ondersteuning
 • Responsive Design
 • Technische Optimalisatie
 • Maatwerk
 • Google geoptimaliseerd

Referenties

Tevreden klanten

Jacco visser

Ngage recruitment

Medialex is sinds 2010 hofleverancier in het design van al onze uitingen. We zijn ontzettend blij met het meedenken van Alex gedurende het proces, de service en bovenal de kwaliteit.

Robin Bakker

Your Dutch Media

Medialex is een professionele partner om mee te sparren, de creativiteit en mogelijkheden die Alex en Elise hebben zijn ongekend, zeer fijn om op grafisch én ondernemend vlak mee samen te werken!

Nick Kaldenbach

Kaldenbach Meubels

Zéér tevreden met onze nieuwe webshop! Er is goed geluisterd naar onze wensen en zijn erg blij met onze nieuwe uitstraling! Een aanrader voor iedereen!

Onze richtprijzen

Wat kost het om een website te laten maken?

Bij Medialex streven we naar flexibele en betaalbare oplossingen. Ontdek hoe we jouw website kunnen realiseren binnen jouw budget.

Bij Medialex creëren we maatwerkwebsites, waarbij we met een vanaf-prijs werken.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een flexibele en betaalbare oplossing, perfect afgestemd op jouw wensen en budget.

We bieden:

 • Maatwerk ontwerp
 • Efficiënte ontwikkeling
 • Betrouwbare hosting
 • Continue ondersteuning
 • Transparante prijzen
Basis website
Vanaf1250
 • Op maat gemaakt
 • Professioneel en modern ontwerp
 • Gebouwd met WordPress CMS
 • Zelf content toevoegen en wijzigen
 • Klaar voor SEO en advertentiedoeleinden

FAQ's

Veelgestelde vragen over webdesign

 • Waarom is een professionele website belangrijk voor mijn bedrijf?

  Een professionele website is vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Het biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar ook functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, wat cruciaal is voor het aantrekken van bezoekers en potentiële klanten.
 • Wat maakt een website 'op maat' anders dan standaard sjablonen?

  Een op maat gemaakte website wordt specifiek ontworpen en ontwikkeld volgens de unieke behoeften en identiteit van jouw bedrijf. In tegenstelling tot standaard sjablonen biedt maatwerk een unieke uitstraling en functionaliteit.
 • Wat is inbegrepen in jullie complete webdesign pakket?

  Ons complete webdesign pakket omvat niet alleen de ontwikkeling van professionele websites, maar ook het ontwerpen van logo's, huisstijlen en het opzetten van volledig functionerende webshops. Wij combineren webdesign, functionaliteit en branding voor een complete online aanwezigheid.
 • Waarom is technische optimalisatie van een website belangrijk?

  Technische optimalisatie zorgt ervoor dat je website gemakkelijk gevonden wordt in zoekmachines en snel laadt. Bij Medialex integreren we Google Analytics om je inzicht te geven in bezoekersgedrag en resultaten, waardoor je jouw online strategie kunt aanpassen voor betere prestaties.
 • Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

  Een WordPress website biedt gemakkelijk beheer, grote flexibiliteit en talloze aanpassingsmogelijkheden. Zelfs zonder technische kennis kun je eenvoudig nieuwe inhoud toevoegen en afbeeldingen bewerken.

Contact ons

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een full-service creatief bureau? Je bent van harte welkom om je wensen en ideeën te bespreken!