Portfolio

INNOVATIE EN VAKMANSCHAP

Kaldenbach meubels

Kaldenbach Meubels uit Zwaag heeft zich gevestigd als dé expert in op maat gemaakte stalen onderstellen voor meubels. De industriële stijl van Kaldenbach Meubels heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege zijn tijdloze aantrekkingskracht en veelzijdigheid.

Onze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van een eigentijds logo en een eenvoudig te gebruiken webshop die perfect aansluiten bij de stoere industriële uitstraling van Kaldenbach Meubels.

Opdracht
specificaties

Klant:
Kaldenbach meubels
Duur:
3 maanden
Categorie:
Logo, Webdesign

Logo met een moderne look

Voor Kaldenbach Meubels hebben we een logo ontworpen dat de industriële en grove metalen look van hun meubels perfect weerspiegelt. We hebben de nadruk gelegd op een tijdloze uitstraling en een strak, minimalistisch ontwerp. Het logo is strak en robuust, net zoals de meubels van Kaldenbach Meubels, en het draagt de essentie van hun vakmanschap en ontwerp uit.

Gebruiksvriendelijke Shopify webshop

Omdat de vorige webshop nodig toe was aan vervanging, hebben we een op maat gemaakte Shopify-webshop ontwikkeld. Deze webshop is ontworpen met oog voor de gebruikerservaring en is geoptimaliseerd voor conversies. Klanten kunnen nu eenvoudig stalen onderstellen samenstellen en bestellen via de intuïtieve interface.

We hebben verschillende optimalisaties uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de site snel en responsief is, wat essentieel is voor een positieve gebruikerservaring en een goede vindbaarheid.

Wij hebben Kaldenbach Meubels gedurende het hele proces begeleid, vanaf de initiële conceptfase tot aan de lancering van de webshop. Wij stonden Kaldenbach Meubels bij in elke stap van het proces, van het vullen van productpagina’s tot het instellen van betalingsgateways, om ervoor te zorgen dat hun team met vertrouwen de nieuwe webshop kon beheren.

Eindresultaat

De webshop

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!