INNOVATIE EN VAKMANSCHAP

Kaldenbach meubels

Voor Kaldenbach Meubels uit Zwaag hebben wij een nieuwe Shopify webshop ontwikkeld. De vernieuwde webshop heeft een minimalistische en moderne uitstraling, waardoor het geheel professioneel en rustig overkomt. Naast de webshop hebben wij ook een nieuw en eigentijds logo voor ze ontworpen. Zo zijn ze weer helemaal klaar voor de toekomst!

Wil je ook een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Opdracht
specificaties

Klant:
Kaldenbach meubels
Duur:
3 maanden
Categorie:
Logo, Webdesign

Logo met een moderne look

Voor Kaldenbach Meubels hebben wij een nieuw logo ontworpen die de industriële metaal-look van de meubels perfect weerspiegelt. Hierin ligt de nadruk op strak en massief lijnwerk. Het vignet is vormgegeven in de letters K M voor een extra persoonlijke benadering.

Gebruiksvriendelijke Shopify webshop

Moderne onderstellen vragen om een moderne webshop. Wij hebben voor Kaldenbach Meubels een op op maat gemaakte Shopify webshop ontwikkeld. Deze webshop is ontworpen en gebouwd met oog voor gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en geoptimaliseerd voor conversies. De klanten kunnen nu nog eenvoudiger hun favoriete onderstellen samenstellen en bestellen via de intuïtieve interface.

Denk hierbij aan verschillende optimalisaties die bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de website snel werkt. Ook is de webshop responsive, wat ervoor zorgt dat alles ook optimaal werkt op mobiel en tablet. Dit draagt allemaal bij aan een positieve gebruikservaring en een goede vindbaarheid op Google.

Naast het ontwerp en bouwen van de webshop zijn wij ook verantwoordelijk geweest voor het vullen van productpagina’s en het implementeren van de betalingsgateways. Bij iedere fase gedurende het gehele proces hebben wij Kaldenbach Meubels begeleid zodat hun team met vertrouwen de nieuwe webshop konden overnemen en gemakkelijk zelf beheren.

Eindresultaat

De webshop

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!