Portfolio

Maatwerk voor maatwerk

Guyon Bot – Maatwerk en Interieurbouw

Guyon Bot specialiseert zich met zijn jonge onderneming in maatwerk meubels en interieurs. Van inbouwkasten, kastdeuren, tv meubels tot vloeren en traprenovatie. Al zijn werk staat voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Dit wil Guyon ook uitstralen met zijn logo en huisstijl.

Ben je zelf opzoek naar een professioneel logo voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Opdracht
specificaties

Klant:
Guyon Bot
Duur:
3 weken
Categorie:
Huisstijl, Logo, Print

Uitgemeten logo

Aan iedere uiting die wij ontwerpen, gaat een gesprek vooraf waarin de wensen van de klant worden doorgenomen. Net als ieder ander, wilde Guyon een logo die uitstraalt waar hij voor staat: een tijdloos ontwerp, kwalitatief en passend bij zijn maatwerk. Dit vormde de basis voor elk element van het logo. Massief lijngebruik voor het kwalitatieve materiaal, een omlijstend huis voor de interieurbouw, lijnen en hoeken in een grid die niet alleen maatwerk symboliseren maar ook de initialen van de klant vormen. Een extra persoonlijke touch. Na de presentatie van het concept bespraken we opnieuw de wensen van Guyon, waarna we een combinatie konden maken van twee voorstellen en deze konden uitwerken tot een passend eindresultaat.

Drukwerk in een nieuw jasje

Met het opwerpen van een visitekaartje en een collegeblok, is de huisstijl verder uitgebreid. We creëerden een creatieve vlakverdeling, die aansluit op het lijnwerk van het logo, waarbij er voldoende ruimte overblijft voor alle gegevens op het kaartje. Met het toevoegen van beeldmateriaal, benadrukken we nog eens extra de ambacht van de klant.

Eindresultaten

Ontwerpen

Een stap uit ons proces

Logo voorstellen

Voorstel 1

Felle kleuren

Voorstel 2

Meten is weten

Voorstel 3

Een chic tintje

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!