Portfolio

Design met oog op de toekomst

Zonne Energie West-Friesland

Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Zonne Energie West-Friesland is een jong bedrijf waarbij kwaliteit, persoonlijkheid en klanttevredenheid bovenaan staan.

Met het oog op modernisatie op het gebied van energie, vond de klant dat het tijd werd voor een professionalisering van zijn huisstijl en website.

Opdracht
specificaties

Klant:
Zonne Energie West-Friesland
Duur:
3 weken
Categorie:
Illustratie, Logo, Print, Webdesign

Huisstijl en drukwerk

De klant was tevreden met het concept van zijn huidige logo maar wilde deze wel laten professionaliseren. Wij hebben het logo opnieuw uitgelijnd in een grid, zo wordt er rust en eenheid gecreëerd.

Door het toepassen van frisse kleuren en een modern lettertype behaalden we snel resultaat en werd de basis gelegd voor de nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben wij een visitekaartje, flyer en sticker ontworpen.

Website voor de toekomst

De website heeft een overzichtelijke basisindeling. Met een speels vlakverdeling, fotogebruik en frisse kleuren, creëert Medialex een unieke uitstraling die overeenkomt met de huisstijl van het bedrijf. De website is volledig custom gebouwd met WordPress en geoptimaliseerd voor mobiel.

Iconen op maat

Iconen op een website zijn erg belangrijk. Informatie wordt zo snel duidelijk zonder dat hier al te veel tekst voor nodig is. Zo hebben wij drie unieke iconen ontworpen geheel naar de wensen van de klant. De iconen zijn speciaal gemaakt voor de nieuwe huisstijl, dit zorgt voor herkenbaarheid en het is een goede aanvulling op beeld en tekst.

Eindresultaten

Ontwerpen

Iconenset

Een stap uit ons proces

Icoon 1

Snelle service

Icoon 2

Eén aanspreekpunt

Icoon 3

Advies op maat

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!