Portfolio

vijf logo's in één

Totem Traffic

Totem Traffic is een geheel nieuw bedrijf in de affiliate marketing. Met deze naam en de meerdere disciplines in gedachten, is het idee ontstaan van een totempaal met meerdere mascottes. Zo heeft iedere expertise zijn eigen mascotte en valt alles samen in de totempaal.

Opdracht
specificaties

Klant:
Totem Traffic B.V.
Duur:
2 maanden
Categorie:
Illustratie, Logo

Naar de tekentafel

De schetsfase is voor een opdracht van deze omvang net zo belangrijk als de uitwerking. Daarom hebben wij veel tijd gestoken in het schetsen van ieder individueel dier en elk karakter behandeld als een aparte opdracht.
We kijken welke vorm geschikt is voor het dier zodat deze passend is in de totempaal maar ook kan functioneren als losstaand logo. Per dier onderzoeken we welke uitdrukking deze krijgt.

Van schets naar logo

De volgende stap is het digitaliseren van de goedgekeurde schetsen. Alle dieren krijgen hun definitieve formaat, vorm- en vlakverdeling. Zowel individueel als in de gezamenlijke totempaal. Met zoveel dieren is het uiterst belangrijk om alle kleuren op elkaar af te stemmen. Een grondige kleurstudie is dan ook een van de belangrijkste stappen uit het gehele proces. Alles moet immers samenkomen en niet uiteenvallen (wat extra onhandig overkomt als je een totempaal ontwerpt). Eenmaal voorzien van persoonlijke kleuren die passen bij ieder karakter, komen alle schaduwen, verlopen en highlights er aan te pas om het gewenste 3D effect te realiseren.

Alle dieren op een rij

Eindresultaat & close-up

Van begin tot eind

Een stap uit ons proces

Stap 1

De schets

Stap 2

De digitalisatie

Stap 3

Het eindresultaat

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!