Portfolio

10 years of oldskool madness

Play! Events

Play! Events is een unieke underground dance organisatie van Nederland waar volwassenen hun kindszijn kunnen herbeleven, terwijl ze kunnen genieten van pure en rauwe muziek op de meest bijzondere locaties. In 2022 moest er extra worden uitgepakt, want Play! Events bestaat 10 jaar! 

In samenwerking met de grootste Hardcore winkel Hard-Wear, werd een unieke merchandise lijn ontworpen om deze bijzondere mijlpaal te markeren.  

Opdracht
specificaties

Klant:
Hard-Wear i.s.m. Play! Events
Duur:
4 weken
Categorie:
Illustratie, Logo, Print

Upgraden & uitbreiden

Het logo van Play! Events wordt telkens weer gethematiseerd naar het festival. Met de Popart-stijl als uitgangspunt, hebben wij het logo in een nieuw jasje gestoken die het oude ontwerp in eren houdt en tevens geschikt is voor druktechnieken voor de merchandise lijn.

Om extra aandacht te geven aan het jubileum jaar, bouwden wij het logo uit met een “10 Years” vlag en een “10 Years of Oldskool Madness” logo.

Exclusieve illustraties

In eerste instantie omvatte de opdracht slechts één uniek T-shirt ontwerp met daarin het algemene Play! logo en een tekst uit de hardcore plaat 3 Steps Ahead van Gangster.

Maar met een illustrator in huis zijn de mogelijkheden onbegrensd als het gaat om het maken van unieke beelden. Na een korte brainstorm-sessie met alle partijen, was het Pay! Girl concept geboren. Met de bekende trucker-cap op haar Hollands blonde haren, gegoten in de stijl van het Popart-logo, werd deze feestende dame het gezicht van gloednieuwe merchandise!

Merchandise

Met de goedkeuring van de ontwerpen op zak, is het tijd voor het realiseren van de fysieke merchandise. Als laatste wordt ook Play! Girl vereeuwigd in het ontwerp van een waaier, zodat de bezoekers ook op hete dagen grenzenloos door kunnen feesten!

Merchandise

Ontwerpen

Aanvullingen

Logo variaties in stijl

Logo 1

Pop-art logo

Logo 2

Anniversary vlag

Logo 3

10 years anniversary

Nieuwschierig geworden?

Wij staan voor je klaar!